Op maat gemaakte voedings- en trainingsschema's

Jouw droomlichaam in 12 weken

" The pain you feel today, will be the strength you feel tomorrow

Over Healthklub

Maatwerk


Dankzij een enorm groot aanbod van fitness- en voedingsschema's samengesteld door experts op elk vlak kunnen we iedereen een volledig op maat gemaakt pakket voor minstens 12 weken aanbieden!


Je krijgt dus voedingsschema's, trainingsschema's, een heleboel tips en de nodige motivatie van verschillende coaches en deskundigen voor een ongezien lage prijs!

Wie ben ik?


Mijn naam is Matthias De Marelle en ik ben een 8 jaar geleden begonnen met fitnessen.

Ondertussen is het meer dan een hobby geworden. Ik train 5 à 7 keer per week en ik volg een strikt dieet. Mensen stellen mij vaak vragen over mijn fitness en voedingsschema, maar na het winnen van Top Model Belgium 2018 werd die vraag alleen maar groter.

Dus heb ik besloten om samen met een team van experts een manier te vinden om iedereen hierbij te helpen.

" A healthy outside starts from the inside

Voeding


Bij Healthklub zijn we ons zeer bewust van de enorme impact die onze voeding heeft op onze mentale- en fysiekeconditie, maar ook op het milieu.

Onze voedingsschema’s bestaan voornamelijk uit plantaardige producten. Dit wil zeggen dat er geen tot weinig dierlijke producten als vlees, vis, zuivel & ei aan te pas komen.

Dit type eetpatroon werd reeds door verschillende voedingsdeskundigen, wetenschappers & atleten aangehaald als het enige juiste voedingspatroon voor zowel mens, dier en milieu.

Voor meer informatie over onder andere de impact op het milieu en de impact op ons lichaam kan je Food Choices & Cowspiracy bekijken op Netflix.

Bestel uw persoonlijk voedings- en trainingsschema voor slechts € 19,99 voor 12 weken

Schema's onmiddellijk beschikbaar

Start nu

cm
jaar
" He who says he can and he who says he can't are both usually right